Guide

Her finder du alt om de forskellige leasingtyper vi kan tilbyde

Velkommen til vores Leasing Guide

Hos Wittenkamp Biler & Leasing tilbyder vi finansiel leasing.

Begrebet Finansiel Leasing betyder at din bil bliver finansieret i leasingperioden og at du som kunde har brugsret til bilen. I samarbejde med Fleggaard, tilbyder Wittenkamp Biler & Leasing med andre ord finansiel leasing på nogle af markedets allerbedste vilkår.

Ved indgåelse af leasingaftalen, betaler du førstegangsydelse inden bilen bliver afhentet eller leveret. Hver måned betaler du aftalt leasingydelse. Efter endt leasingperiode, er du forpligtet til at købe bilen eller finde ny leasingtager til den aftalte restværdi.

Hos Wittenkamp Biler & Leasing er det essentielt at restværdien er sat realistisk, så du ikke står med tab når kontrakten udløber.

En leasingperiode laves ofte på 12 måneder ad gangen, men der kan også tilbydes aftaler med op til 36 måneders varighed.

Når din leasingperiode slutter:

Står vi parate til at hjælpe dig uanset om du fornyer og fortsætter med bilen eller vil have en anden bil

Førstegangsydelse dækker bl.a. nedskrivning af bilens restværdi, tjek af bilen i Tyskland, omkostninger med hjemtagelse af køretøj, klargøring, toldsyn og nummerplader.

Restværdi er bilens værdi ved endt leasing, u/moms og afgift. Vi sætter en realistisk restværdi, så du får markedsværdi for bilen. Efter endt leasing kan du forlænge eller anvise en køber til bilen.

Har du brug for vejledning i forbindelse med leasing, så husk at du altid er velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder personlig rådgivning og gør alt for at finde den bedste og helt rigtige løsning for dig.

Finansielleasing – også kaldet Flexleasing – er en relativt ny leasingform, som blev mulig da staten ændrede lovgivning for registreringsafgiften i 2008.

Flexleasing betyder ganske enkelt, at man kun betaler registreringsafgiften i den periode man bruger bilen – frem for at betale fulde afgift på 150% ligesom ved et traditionelt bilkøb.

Det er især attraktivt for dyrere biler (over 300.000 kr. inkl. afgift), fordi man slipper for værditabet på registreringsafgiften. Desuden står du selv for løbende vedligehold og udgifter til bilens reparationer.

Ofte importeres biler typisk fra det tyske marked, hvor udvalget er større og bilerne har mere udstyr.

Alternativt kan man finde en bil uden afgift fra en dansk forhandler.

Leasing til privat og erhverv er ens, men som virksomhed har man momsfradrag på leasingydelserne. Er det tilmed en gulpladebil, kan man også få momsfradrag på udbetalingen.

Hvis du ofte vil have frihed til at skifte bil, gerne vil køre i de nyeste modeller, eller blot foretrækker at skifte bil hvert andet eller tredje år, så kan privatleasing give god mening for dig.

Med denne leasingform binder du dig udelukkende til den periode, du selv vælger at lave en leasingaftale for. Du kan dermed let udskifte bilen efter endt leasingperiode.

Samtidigt er der en del penge at spare, fordi registreringsafgiften på privatleasingbilen er lavere end den ville have været på en ny bil.

Hos Wittenkamp Leasing tilbyder vi en række forskellige leasingtyper, som gør det muligt for os at tilgode se dine specifikke ønsker. Med finansiel leasing står du selv for al vedligehold af bilen og du overtager selv bilen efter endt leasingperiode til en aftalt pris.

Sæsonleasing er en populær løsning for dig, der ønsker at køre en cabriolet om sommeren, eller en firehjulstrækker om vinteren.

Så kan der med sæsonleasing oprettes en leasingkontrakt, som har 6 aktive måneder med nummerplader og 6 passive måneder, hvor bilen holder stille.

Desuden er sæsonleasing en økonomisk rentabel leasingform, fordi man kun betaler registreringsafgift i de måneder, hvor bilen benyttes.

Splitleasing er en leasingtype, hvor man deler omkostninger mellem privatmand og virksomhed. Derved undgås beskatning og man må stadig bruge bilen privat.

Ved splitleasing installeres en GPS-enhed i bilen, som registrerer når der køres privat- eller firmakørsel.

Kører du 75% firmakørsel og 25% privatkørsel, så vil leasingaftalen være delt op, så firmaet betaler 75% og du kun vil skulle betale de sidste 25% privat.