CarGarantie

Styr uden om potentielt dyre reparationsomkostninger

Leasing uden bekymringer

Hos Wittenkamp Leasing synes vi det skal være trygt og sikkert at lease en brugt bil og derfor bliver alle vores biler bliver testet og klargjort grundigt. Uheldet kan dog altid være ude, og der kan blive behov for reparation ved skadestilfælde.

Vi beskytter dig mod ubehagelige overraskelser med en forsikring igennem CarGarantie, hvis bilen ikke er dækket af f.eks. fabriksgaranti.

CarGarantie Basic

CarGarantie Comfort

CarGarantie Comfort Plus

Wittenkamp tilbyder 3 versioner af CarGarantie

Hos Wittenkamp Leasing tilbyder vi tre forskellige udgaver af CarGarantie for at dække forskellige behov: Basic, Comfort og Comfort Plus.

Forsikring mod for dyre reparationsomkostninger tegner du for 1-2 år og kan derefter forlænges med et ekstra år lige op til den udløber. Der er altså stor mulighed for at finde en forsikring, som lige netop passer til dit behov.

Hurtig service i tilfælde af skade

Skulle uheldet være ude og du får en skade, skal du henvende dig hos Wittenkamp Leasing. Vi hjælper dig med at få ordnet skaden eller finder en samarbejdspartner der kan hjælpe.

Er du på ferie i udlandet når uheldet sker, vil du kunne få din bil ordnet på et mærkeværksted – du skal blot kontakte CarGaranties hotline på +45 73 70 93 95 før værkstedet starter reparationen af din leasingbil.

Selskabet bag, CarGarantie Versicherungs-AG, har i 50 år været en af de førende garantispecialister i EU, og samarbejder med de fleste importører og bilproducenter, samt cirka 23.000 kvalificerede forhandlere.